Eliza Dushku

Rodné jméno: Eliza Patricia Dushku

Datum narození: 30.12.1980

Přezdívka: Duck Shoot

Výška: 1.65m

Biografie:

Eliza se narodila 30.12.1980. Má albánsko-dánsko-koloniální anglické předky. Studovala jazz a balet. Věnovala se hře na piáno.

Když si měla vybrat, rozhodla se pro roli v Tru Calling místo spin-of Buffy, přemožitelka upírů, který měl být založený na její postavě Faith. Odmítá točit nahé scény. Jak sama říká: "Máte větší šanci vidět Boha!" Jejím idolem je Jamie Lee Curtis. Účastnila se castingu na Mary Jane Watson v comicsu Spider-Man.

 

Více známá filmografie:

Banshee ( 2016 ) - Veronica Dawson

Torchwood Web of lies ( 2011 ) - Holly Mokri ( pouze hlas )

Open Graves ( 2009 ) - Erica

Dollhouse ( 2009 - 2010 ) - Echo

Tru Calling ( 2003 - 2005 ) - Tru Davies

Buffy, přemožitelka upírů ( 1998 - 2003 ) - Faith Lehane

Pach krve ( 2003 ) - Jamie Burlingame

Angel ( 2000 - 2003 ) - Faith Lehane

Jay a Mlčenlivý Bob vrací úder ( 2001 ) - Sissy

Internetové stránky:

http://www.imdb.com/name/nm0244630/

http://www.eliza-dushku.com/